VEELGESTELDE VRAGEN

Onderstaande vragen en antwoorden zijn gebaseerd op Wintercircus 2019/2020.

Ja, dit klopt. Toegangsbewijzen worden uiterlijk voor 1 november naar u toegestuurd. Indien u ze na deze datum niet ontvangt, neem dan contact met ons op.

Ja, dit kan. Op circusdagen is de circuskassa 2 uur voor aanvang van de eerste voorstelling tot 30 minuten na aanvang van de laatste show geopend. Wij raden u echter aan om reeds in de voorverkoop uw tickets te kopen om teleurstellingen te voorkomen. Wintercircus Utrecht is slechts twee weken te zien en de beschikbaarheid is beperkt.

Voer in uw navigatie ‘Truus van Lierlaan Utrecht’ in, u komt dan uit bij de parkeerplaats waar het circus staat (P2). Parkeren kan op P4 direct naast het circus.

U kunt parkeren op P4 van Jaarbeurs Utrecht (voor uw navigatie: Truus van Lierlaan Utrecht).

Ja, dat kan zeker. Het Centraal Station bevindt zich direct naast de Jaarbeurs. Volg vervolgens de borden richting P2 en Holland Casino. U komt dan vanzelf bij Wintercircus Utrecht.

Wij heten u graag vanaf een uur voor aanvang van de show welkom in de foyer waar u kunt genieten van tal van circusversnaperingen. De ruimte waarin de voorstelling zich afspeelt gaat 30 minuten voor aanvang van de show open. Circuspersoneel brengt u naar uw zitplaats binnen de door u gekozen rang. De show begint exact op het aangegeven tijdstip. Bent u later, dan wordt er pas toegang verleend op een geschikt moment tijdens de voorstelling om hinder voor overige bezoekers te voorkomen.

De voorstelling duurt circa 2 uur en 10 minuten inclusief pauze.

Ja, de voorstelling is bij uitstek geschikt voor de hele familie.

Het maken van film en/of geluidsopnamen is niet toegestaan. Fotograferen mag wel, maar alleen zonder flits en zonder daarbij het publiek of de artiesten te hinderen.

Tijdens de show worden onder meer lichteffecten, laser en rookmachines ingezet ter ondersteuning van de verschillende acts.

Bij Wintercircus Utrecht treden geen dieren op.

Nee, in het kader van de benodigde rusttijden en de vele aanvragen van reguliere pers is dit helaas niet mogelijk.

Nee, in het kader van de benodigde rusttijden en de vele aanvragen van reguliere pers is dit helaas niet mogelijk.

Onze foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Ja, het gehele tentencomplex is toegankelijk voor minder valide mensen en rolstoelen. Er zijn echter slechts een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar.

Kinderwagens en/of buggy’s mogen de foyer van de tent in. Het is op last van de brandweer (met het oog op vluchtroutes bij noodgevallen) niet toegestaan om kinderwagens en/of buggy’s mee de speeltent in te nemen. U kunt uw kinderwagen/buggy achterlaten op de daarvoor aangewezen plaats in de foyer. Zorg ervoor dat u geen waardevolle bezittingen in de kinderwagen/buggy achterlaat.

Ja, bij het circus zijn meerdere gediplomeerde BHV’ers aanwezig. Wanneer u hulp nodig heeft, meld dit dan bij het circus personeel.

U kunt zowel in de foyer als bij de circuskassa pinnen.

Roken is in het gehele tentencomplex NIET toegestaan.

Nee, de tent is door middel van geavanceerde systemen aangenaam verwarmd.

Stuur dan een e-mail naar info@wintercircusutrecht.nl.