Over ons

Wintercircus Utrecht is een productie van Hillenaar Events (Blue BV). Dit bedrijf organiseert en produceert circus-, theater- en concertshows in heel Nederland.  Hillenaar is tevens producent van World of Dinos. Dit is de grootste educatieve dino expo van Europa. Daarnaast hebben we veel expertise op het gebied van innovatieve YouTube events waarbij creators en gamers hun online kanaal vertalen naar live events. Ons kantoor is gevestigd in Leiderdorp (nabij Leiden).

Spectaculaire voorstellingen en een professionele organisatie vormen ons handelsmerk. Tienduizenden mensen bezoeken jaarlijks één van onze shows en events. Tal van bijzondere producties zijn de afgelopen jaren door Hillenaar Events gelanceerd en trokken veel aandacht. Denk aan de eerste theatershow ooit van Victor Mids (bekend van het televisieprogramma MINDFUCK), en aan bijzondere shows met YouTube persoonlijkheid ‘Furtjuh’. Bij deze producties – die plaatsvonden in de Jaarbeurs – diende een 60 meter breed videoscherm als decor. Hillenaar is tevens bekend als producent van onder meer Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld.

Naast de consumenten- en jongerenmarkt is de zakelijke doelgroep belangrijk voor Hillenaar Events. Vele personeelsverenigingen organiseren groepsbezoeken bij shows die wij presenteren. Ook voor relatie-evenementen en complete personeelsfeesten zijn de producties van Hillenaar Events een veel gebruikt decor. Hillenaar Events heeft alle expertise voor het organiseren, produceren en de marketing van live entertainment in eigen huis. Alle shows worden middels een landelijke campagne (onder meer radio, televisie, outdoor, online & printmedia) onder de aandacht gebracht van het publiek. Wij hebben een technische afdeling die zorgdraagt voor een probleemloze logistieke organisatie. Geen sinecure wanneer verschillende producties tegelijkertijd operationeel zijn. Ook de contacten met overheden (denk aan procedures rond VISA voor buitenlandse artiesten, evenementen- en gebruiksvergunningen) worden vormgegeven vanuit ons kantoor in Leiderdorp.

Hillenaar Events is opgericht in 2009 en is een veelzijdig bedrijf. In eerste instantie werd vooral ‘circus’ en daaraan gerelateerd entertainment geproduceerd. In het voorjaar van 2010 haalden we bijvoorbeeld het grote Duitse kultcircus Roncalli naar Nederland. Deze show is in Duitstalige landen een begrip en kwam voor de eerste keer naar Amsterdam, met twee speciale goederentreinen. Inmiddels kijken we veel verder dan alleen circus. Van Elvis Tribute concerten in Ahoy tot Horror shows in de RAI en YouTube events in de Jaarbeurs. Hillenaar Events heeft inmiddels een breed scala aan events op haar naam staan.